The Voice: Овие кавар песни од Риана беа толку маѓични, не е ни чудо што беа украдени

22 април, 2020
TheVoiceTitleCard

Нокаут-рундата на „ The Voice “ ни дава неколку сериозно убави перформанси. Во понеделникот вечерта Седрис и Тониша Харис од тимот на Блејк Шелтон направија свој спин на две песни на Ријана, а тие го напуштија Шелтон со многу тежок избор. Седрис започна со „ Love on the Brain “, а Тонеша следеше со „ Diamonds “, а да се каже дека ги погодија сите моќни високи ноти на Рири,  би било потценување. Судиите беа во целосен шок кога Шелтон се залагаше за неговата одлука.

„Ме правиш луд кога пеам, затоа што знам дека никогаш не би можел да направам ништо приближно до тоа што ти  можеш да го сториш тоа природно“, рече Ник за Тонејша, при што Шелтон додаде дека Џонас е „љубоморен“. Сите беа согласни дека и двете sвезди можат да го освојат шоуто. Откако Шелтон го направи својот избор, нокаутот заврши со кражба од Кели Кларксон! Погледнете го видеото погоре за да ги видите прекрасните настапи, а потоа проверете уште една интерпретација на Ријана од борбената рунда на „ The Voice “.