Видеото со папагалот стана хит, луѓето не можат да веруваат како ја одлуми Бијонсе

2 септември, 2020
ddd9c31f-d79b-4598-a11a-4e48384ca026


Видеото за папагал кој го имитира хитот на Бијонсе од 2008 година „Да бев момче“ воодушеви многу љубители на животни на социјалните мрежи. Сопствениците на 9-годишниот папагал од Амазон, Чика од Англија, ја снимија птицата како „пее“ Бијонсе во парк во природа, а видеото стана хит. Многумина не можеа да поверуваат во она што го слушаа, иако е општо познато дека папагалите можат да репродуцираат звуци. Како изгледаше, можете да видите или слушнете подолу.