На Анастасија и било вперено оружје, младата пејачка проговори за своето детство

16 мај, 2020
T6yk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkRFN01EQV8vMzJjM2U2MTUyODJjNmZhYTVmNWI0MGRkYmFhNzFmMjIuanBlZ5GTAs0DjgCBAAE

Анастасија Ражњатовиќ ја шокирасше јавноста откако во една емисија каде гостувала заедно со својата мајка на темата семејно насилство младата шејачка раскажала детали за своето детство.

Таа изјави дека на 4 годишна возраст и биле вперени пушки кон нејзината глава и дека прошла низ пекол.

Неодамна објави и слика на социјалната мрежа Instagram каде ја пратат скоро милион обожаватели и ги спомнува своите грешки:

– Сите грешки свесно ги одбирав.