На кого повеќе личат? Седум деца на славни родители кои ги имаат гените на мама и тато!

1 мај, 2020
Naslovna

Ава Елизабет Флиппе е слика и прилика на нејзината мајка Рис Витерспун. Но, на кого повеќе личи Дакон Филипе: Мама Рис или тато Рајан?

Бруклин Бекам е копија на татко му  Дејвид, но на кого повеќе личи помладиот брат Ромео: Мама Викторија или на поранешниот фудбалски ас?

Фабриката за холивудски соништа е полна со славни парови чии деца и самите ги пробиваат во светот на актерството, музиката или манекенството, а покрај нивните звучни имиња, во голема мерка им помага и на нивниот изглед.

Од кого наследиле повеќе: мајките или татковците? Забавувајте се, погледнете во нашата галерија со фотографии и обидете се да откриете на кого повеќе личат овие седум синови на славните личности.