На пејачката буквално може да и се ѕирне под овој шорц! Погледнете го ова жешко издание!

28 април, 2020
2210299_screenshot-2_ls

Нивес Целзиус ја користи секоја можност да биде во центарот на вниманието, а така беше и сега.

Таа позираше во премногу кратки шорцеви, а секако дека беа дадени коментари за нејзиниот изглед. Нивес го стави својот задник во преден план.

„Малку за промена да се види дали има нешто ново на покривот. И да, знам, нозете ми се изгорени од премногу работа на сонце”, напиша Нивес во насловот на фотографијата.