На погрешно место во погрешно време: Автомобили буквално летаа во неговиот правец

28 април, 2020
Capture

Возач од американскиот град Милкрик имал неверојатна среќа да преживее и покрај тоа што три автомобили летале во правец на неговото возило. Сето тоа се случило додека тој стоел на семафор. Од спротивна насока друг автомобил влетал во ракрсницата и со полна брзина се судрил директно со две возила. Сите, по инерција, летале кон автомобилот на возачот, кој сето ова можел да го гледа беспомошно. За среќа, возилата вклучени во несреќата само го удриле неговиот автомобил, без поголеми штети и последици.