Најбезобразната фотографија на Хајди Клум: Нејзиниот сопруг ја сликаше, таа беше целосно гола

7 септември, 2020
hajdi-k


Моделот се скри зад завеса, но сè беше видливо.

Имено, германската убавица беше „уловена“ потполно гола од страна на нејзиниот сопруг, музичарот Том Каулиќ. Тој го зема мобилниот телефон, па ја фотографираше.

Хајди се скри зад завесата, но сè беше видливо.

Погледнете ја фотографијата на голата Хајди Клум, како и некои други нејзини слики: