Најголемата уста на светот! – Била под нож 20 пати и нема намера да престане!

26 мај, 2020
bugarka

Бугарката Андреа Иванова е сопственик на најголемите усни на светот.

View this post on Instagram

#bg #barbie #news

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Британските медии се заинтересираа за необичните физички карактеристики  на дваесетгодишната Бугарка, која стана прав хит на порталите.

View this post on Instagram

#world #famous #lips💋👄👄💉💉💉👄💋💋

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Андреа ја наполни горната и долната усна дури 20 пати и нема намера да престане.

View this post on Instagram

💋💕❤️❤️👄💞

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Андреа во неколку наврати го прикачи целиот процес на социјалните мрежи, а нејзиниот профил на Инстаграм има над 32.000 следбеници.