Наликува на Џорџ Клуни: Владо Јаневски со брада

11 август, 2020
Vlado-Janevski

На фан страницата на нашата најголема ѕвезда се објавени фотографии на кои тој е со друг имиџ. Владо Јаневски на нив е со брада. Фотографиите се од пред неколку години, а коментарите се дека на нив Владо наликува на холивудскиот актер Џорџ Клуни.

Инаку Владо се подготува следниот месец да настапи на фестивалот во Водице во Хрватска, со песната „Cas te voli, cas te mrzim“.