„Не претера воопшто“: Клуни го брани Круз, откако Том ѝ се развика на филмската екипа

17 декември, 2020
kluni-kruz-830x0

– Разбирам зошто реагираше така – се бранеше Клуни Круз

Џорџ Клуни изјави дека разбрал зошто Том Круз викал на филмската екипа на филмот „Невозможна мисија 7“. Да потсетиме, Круз беше бесен затоа што не беа почитувани заштитните мерки против КОВИД 19, па дури и се закани дека ќе ги отпушти.

Во интервју за водителот Хауард Стерн, Клуни верува дека Том не реагирал несоодветно.

– Не претера … Разбирам зошто реагираше така – го бранеше Клуни Круз, бидејќи имаше грешка и дека Том беше со право бесен.

Сепак, Џорџ објасни дека ќе го решел проблемот што се појавил на поинаков, помирен начин.

– Луѓето мора да го разберат тоа и мора да бидат одговорни – истакнува Клуни.