Нејмар и убава хрватица потврдија дека се во врска: „Ние сме Бони и Клајд“

21 мај, 2020
нејмар

Менекенката Наталија Барулич и фудбалерот Нејмар се појавија заедно на насловната страница на руското издание на магазинот GQ и се чини дека ја потврдија нивната врска.

Иако веќе извесно време објавуваат заеднички фотографии, славните 28-годишници не сакаа да зборуваат за нивната врска.

“Во одбрана на своите најблиски. Хероите од јунскиот број, Нејмар и Наталија Барулич не потсетуваат на сите колку е важно да ги поддржуваме и заштитуваме своите најблиски. Не е важно дали седите во самоизолација во четири sида или треба да комуницирате преку телефон. Пазете се, останете силни”, порачаа тие.

„Бони и Клијд“, напиша таа во описот на заедничката фотографија што ја објави.