Некогаш и сега: Како денес изгледаат заводниците од 80-тите години?

3 мај, 2020
Naslovna

Незаборавни, кичести, неповторливи…се е тоа од 80-тите години од минатиот век.

Во 80-тите почнал да ја гради кариерата Бред Пит, а жените издишувале за Ричард Гир во филмот “Офицер и џентлмен”. Во тоа столетие и Том Круз станал воен пилот, а Џон Стамос згоден вујко Џеси.

Освен нив, во нашата галерија ќе се присетите и на уште некои женски згодни заводници од 80-тите и ќе видите како изгледаат тие денес.