Некои музеи треба да останат затворени и по завршување на кризата. Како на пример, овој музеј на восочни стравови!

30 април, 2020
vos

И додека некои музеи се подготвуваат за отворање, други би требало да останат засекогаш затворени. Прв на список е Louis Tussaud’s House of Wax, неславниот музеј на восочни фигури од Норфолк, Велика Британија во кој се собрани некои од најлошите скулптури кои воопшто не наликуваат на познатите личности.

Погледнете и уверете се сами!