Некои во луксузни коли, а Лепа Брена во кола од 2000 евра! Во ист ден четири различни коли ја напуштија вилата!

22 мај, 2020
Naslovna

Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ поседуваат неколку луксузни автомобили,и беа снимени во некои од нив!

Во текот на еден ден, дури четири различни автомобили излегоа од дворот на вилата во населбата Бежанијска коса, а сето тоа беше снимено од  „Папарацо лов“. Некои од нив се, како што многумина би рекле, „големи ѕверки“, додека други се поскромни.

Боб беше првиот што ја напушти вилата со цел да ги изврши своите должности во градот, а во таа прилика се возеше до посакуваната дестинација во колата „Мајбах“.

Потоа, пејачот Стефан Живојиновиќ излегол од домот на семејството Живојиновиќ во друг скап автомобил.

После тоа, во текот на истиот ден, Брена отиде да купи мебел, а за таа пригода возеше многу поевтин автомобил, чија цена, како што е наведено во споменатата емисија, е околу 2.000 евра.