Некој го им скршил излогот, а она што го видоа на безбедносната камера многу ги изненади

4 мај, 2020
излог

Надзорната камера снимила прилично чудна сцена. Еден млад маж и девојка стојат пред излогот на една фирма и очигледно е дека се расправаат. Она што го направи девојчето, на никого не му е јасно…