Нема крај на неговата среќа: Бред Пит ја подобри својата врска со децата

2 јуни, 2020
bfgh


Бред Пит и Анџелина Џоли се во подобри услови бидејќи беа подобрени условите за старателство


Актерот Бред Пит, бидејќи се разведе од актерката Анџелина Џоли, постојано беше во центарот на вниманието, и немаше двоумење за нивните конфликти. Главната причина за разводот, како и бројните конфликти меѓу поранешните сопружници, беа децата и нивната врска со таткото. Сепак, се чини дека невремето стивна и работите сега се подобруваат.Актерот Бред Пит во напната врска со децата

Една од главните причини за нивниот развод беше кавгата помеѓу славниот актер и нивниот посвоен син Мадокс, со кого Бред сè уште е во напната врска. Друг проблем, кој создаде растојание помеѓу актерот и семејството, се појави кога Анџелина Џоли му рече на нивниот втор син Пакс дека нејзиниот татко не го сака. Иако актерот Бред Пит го негираше тоа, неговата врска со Пакс исто така се влоши.


Познато е дека долго после разводот, Бред не можеше да ги гледа децата редовно. Анџелина беше скршена, повредена и подготвена за што било за да го натера нејзиниот поранешен сопруг да се чувствува на ист начин. Децата на Бред Пит немаа разбирање за нивниот татко.

– Бред е многу вознемирен што не ги гледа децата и се чувствува како да не е инволвиран во нивните животи. Анџелина сè уште е лута на него и љубоморна. Таа знае дека единствениот начин да се одмазди од него е да го раздели од децата, а таа е исплашена до смрт дека би можел да воспостави нормална врска со нив – открива извор за странски таблоиди и додава дека Анџелина е подготвена да стори се за да му наштети на поранешниот сопруг. .