4 август, 2020

За коронавирус беа тестирани Богдана Ражнатовиќ, сопруга на боксерот Веjко Ражнатовиќ и нивниот син Жељко Ражнатовиќ.

Резултатите пристигнаа денес и, за среќа, Богдана и малиот Жељко беа негативни на КОВИД 19, пишува „Блиц“.

Освен нив, беа тестирани и други членови на семејството Родиќ, кои исто така се негативни. Во оваа прилика, се огласи и мајката на Богдан, Даниела Родиќ.

„Само што ги добивме резултатите и фала му на Бога, тие се негативни! Сите сме негативни! Вклучувајќи го и Богдан и бебето и сите сме добри “, рече Данијела за„ Ало! “.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Сите со нетрпение ги очекуваа: Пристигнаа резултатите од корона тестот на Богдана и малиот Жељко!
Горе