НЕВИДЕНО: Двајца решиле да прават “зулум”.. Видете што се случи :)

29 април, 2020
Capture

Видеото СЕ кажува :). Што би рекле старите “не плукај нагоре, ќе паднИт натебе” 🙂 🙂 или што би рекле за еден наш познат политичар: Каменот од блиску доаѓа 🙂