Никогаш не сте виделе волку жешка политичка кампања! (ФОТО)

30 септември, 2020
газ

Згодната Кајли Џенер објави две фотографии кои го забрзуваат пулсот, а со нив ги покани своите следбеници да гласаат на претстојните претседателски избори!

Кајли ги пикна задникот и градите во мало бикини и остави линк каде следбениците – а има 196 милиони од нив – можат да се пријават за да гласаат, ако се од Америка.

Погледнете!