Никол Кидман ќе стане мајка по петти пат

3 мај, 2020
Naslovna

Познатата актерка Никол Кидман и Кит Урбан решија да посвојат бебе по неколку неуспешни обиди за оплодување.

„Никол секогаш сметаше дека посвојувањето е прекрасен начин за создавање и проширување на семејство, особено затоа што има толку многу деца кои сакаат дом“, рече изворот. Двајцата би сакале да посвојат момче до три години. Овој пар има две ќерки – едната е родена природно од Никол, а другата од сурогат мајка.

Усвојувањето не е непознато на познатата актерка, бидејќи претходно обезбедила прекрасен дом за две деца со Том Круз. Сепак, оваа двојка не ја потврди веста за посвојувањето на момчето бидејќи темата е многу приватна. Во претходно интервју, актерката изјави дека Кит е прилично среќен со двете девојки што ги имаат.