Никол Кидман низ годините

12 јуни, 2020
416418724_6125021227001_6125017982001-vs

Можеме да се согласиме дека Никол Кидман е прекрасно човечко суштество, внатре и однадвор. Оскаровската актерка ја доби својата голема шанса во 1983 година и оттогаш нè воодушевува со нејзините неверојатни настапи, вклучително во Moulin Rouge!Practical Magic, and Big Little Lies. Настрана нејзините повеќекратни Емиси и Златните глобуси, Никол е исто така прекрасна мајка – има две млади ќерки, Сандеј и Феит, со сопругот Кит Урбан и две постари посвоени деца, Конор и Изабела, од претходниот брак со Том Круз. Додека многу се менуваше во нејзината кариера и личен живот низ годините, една работа остана постојана: нејзината убавина. Погледнете ја нејзината неверојатна еволуција низ годините.