Нивес Целзиус открила што прави на тераса со банана и на фановите им заиграла фантазијата

5 мај, 2020
Naslovna

Хрватската старлета Нивес Целзиус објавила на Инстаграм фотографија од тераса.

Таа на себе имала дречлива хаљина и пинк кондури, но бананата во рака го привлекла најмногу вниманието.

„Патем, дали пеете во банана пред да ја јадете“, праша Нивес, давајќи им малку фантазија на фановите.

„Ние пееме пееме, како не“, „Демонстрирај како пееш“, „Изгледа толку добро“, се само некои од пораките подолу.