Нивните гради имаат друг план и не сакаат да им се предадат така лесно на корсетите!

30 април, 2020
kor

Девојките од фотографиите сакале да облечат корсети, но нивните гради жестоко се противеле на тоа, па сакале да избегаат, а девојките ја искористиле приликата да го овековечат тој момент.