Новак Ѓоковиќ излезе на теренот и покрај рекетот го држеше ова во рака

5 мај, 2020
Насловна

Најдобриот тенисер на светот, Новак Џоковиќ, е во Марбела, а по долго време излегол од карантин и тренирал на глина.

Џоковиќ држеше рекет во едната рака, а мобилен телефон во другата, со кој сними дел од обуката.

– Презадоволен сум што играм на глина. Па, барем малку со телефонот во рацете. Ова не го препорачувам на никого под 18 години – напиша Новак со објава на Инстаграм.