Облекла сукња и ја пуштила косата: Шајло Џоли Пит во неверојатно ново издание!

24 септември, 2020
304995_profimedia0558917486_ff


Младата Шајло се најде во друштво на нејзината мајка, но и сестрите Захара и Вивиен, а тие цело време ги игнорираа папараците. Сепак, познато е дека Шајло се чувствува како момче уште од мали нозе и дека побарала да се вика Џон. Сепак, странските медиуми го свртија вниманието на фактот дека девојчето сега почна да изгледа повеќе женствено и ја пушти косата.

<p><strong>Anđelinu Džoli </strong>i njenu decu fotografi su uslikali dok su bili u kupovini, ali najprimećenije ovog puta bila je njena i Bredova ćerka <strong>Šajlo</strong>.</p>
<p><strong>Anđelinu Džoli </strong>i njenu decu fotografi su uslikali dok su bili u kupovini, ali najprimećenije ovog puta bila je njena i Bredova ćerka <strong>Šajlo</strong>.</p>
<p><strong>Anđelinu Džoli </strong>i njenu decu fotografi su uslikali dok su bili u kupovini, ali najprimećenije ovog puta bila je njena i Bredova ćerka <strong>Šajlo</strong>.</p>
<p><strong>Anđelinu Džoli </strong>i njenu decu fotografi su uslikali dok su bili u kupovini, ali najprimećenije ovog puta bila je njena i Bredova ćerka <strong>Šajlo</strong>.</p>