Од лудостите денес издвојуваме – ТЕПАЧКА меѓу актерките! (видео)

5 мај, 2020
Од лудостите денес издвојуваме – ТЕПАЧКА меѓу актерките! (видео)

Каскадерката и актерка Зои Бел започна предизвик на кој урнебесно одговорија Хали Бери, Камерон Дијаз, Дерил Хана … речиси сите!

Звучи насилно, изгледа насилно, но всушност е смешно!

Актерката и каскадерка Зое Бел не потклекна на предизвикот во кој актерка или Инстаграм убавица подобро ќе го соблече или ќе го измери својот задник!

Но овојпат, предизвикот е едноставен – една актерка снима како удира во камерата, а потоа другата продолжува – добивајќи го ударот, а потоа и сама напаѓа во следниот!

Да не должиме – уживајте во видеото што го натера светот да се смее!