Она што Лепа Брена го направи на куќната помошницка буди солзи: Таа со години е во нејзиниот дом, а сега ја открива својата тајна!

28 април, 2020
756451_bren_ls

Како што вели, таа била револтирана од приказните дека Брена е циција, па открила што доживува од народната ѕвезда.

– Верувај ми, Брена е извонредна жена. Таа беше иста за моето семејство како и за нејзиното – ја започна приказната жената која не сакаше нејзиното име да се спомне.

– Кога и да завршив со работата и си одев дома, ќе ме спремеше храна, овошје, сокови, слатки … Таа дури и не сакаше да ме види како си одам со празни раце, што немаше никаква врска со платата. За соблекувалната и да не спомнувам. Таа дури и купуваше палта за мене и за моите ќерки и ни даваше облека за сите пригоди – продолжи поранешната домаќинка за Лепа Брена. „Благодарение на неа, моите деца завршија факултет“, заклучила оваа жена и додала дека сеуште би работела во нејзиниот дом ако не остареела.