Откако се пресели од куќата на Цеца, Анастасија ужива во имотот на нејзиното момче во Нови Сад

1 август, 2020
сдсдсдсд

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ ужива во имотот на нејзиното момче Џорџе Куjиќ, а сега реши да им покаже на своите фанови делови од имотот. Се чини дека на Анастасија и се допаѓа сè во Нови Сад, каде живее откако се пресели од вилата на Цеца во Дедиње, а таа е опкружена со луксуз, па веруваме дека многу би сакале да бидат на нејзино место.

Anastasija Ražnatović