13 август, 2020

Видеото кое ни доаѓа од рускиот град Самара, стана хит на интернет, во кое мажот става жива жолчка од јајце во уста на својата сопруга додека спие.

Погледнете го и вие:

Остави коментар

Почетна // Sun Story // И стави жолчка во уста додека спиеше, а поради она што се случи ова видео стана хит на интернетот!!!
Горе