Овие 10 луѓе изгледаат толку многу како познати личности што не знаете кој е кој

14 мај, 2020
Naslovna

Сите луѓе се нешто уникатни, но понекогаш се случува физички да изгледате неверојатно како некого. Сепак, особено е погодно кога изгледате неверојатно како славна личност, и тоа им се случило токму на овие луѓе кои изгледаат како близнаци на Ријана, Анџелина Џоли, Кејт Мос … Brightside собра фотографии од луѓе кои изгледаат неверојатно познати, а на некои фотографии ќе ви биде тешко да кажете кој е кој.

1.Sofia Solars vs. Selena Gomez

2. Lee Nichols vs. Bryan Cranston

3. Rebecca Maiellano vs. Shakira

4. Black Gaunt vs. Blake Lively

5. Melissa Bazan vs. Angelina Jolie

6. Denise Ohnona vs. Kate Moss

7. Rose Cohen vs. Rihanna

8. Непознат маж vs. Bruce Willis

9. Непознат маж vs. Ed Sheeran

10. Непознат маж vs. Alvaro Morte