Овие актерки станале мајки по 40-тата! Една српска актерка родила на 52

22 мај, 2020
Naslovna

Бројни странски актерки станаа мајки по 40-годишна возраст, а српската актеркаЛилjана Јакшиќ роди девојче Дарија на 52-годишна возраст. Патем, таа храбро реши да ја одгледува сама, бидејќи немаше поддршка од својот партнер.

“Партнерот се откажа од моментот кога сфати дека се случило, односно дека се случува. Од тогаш, секој по својот пат. Никој не треба да биде присилен во родителство. Јас не го обвинувам, но не го разбирам”, беа нејзините зборови на локалните медиуми. од периодот кога била во друга држава.

Ева Лонгорија имаше дете на 43 години – син кого гордите родители го викаа Сантијаго Енрике. Мерил Стрип, од друга страна, ја роди својата најмлада ќерка Луиз на 41-годишна возраст.

Салма Хајек ја роди ќерката Валентина на 41-годишна возраст. Ким Басинџер стана мајка во истите години. Од друга страна, со една година повеќе, Сузан Сарандон се породи за прв пат. Втор пат, сепак, таа беше три години постара. Актерката Данијела Врањеје роди девојче Ема на возраст од 43 години, и истакна дека не станува збор за атракција. „Останав во друга држава природно. Тоа е сосема нормално и се случува. Јас дури и не сум стара педесет и шеесет години, затоа е атракција. Не гледам ништо контроверзно во фактот дека јас се породив доцна“, рече таа еднаш.

“Јас воопшто не разбирам зошто е шокантната вест ако жената е бремена на возраст од 42, 43 години. Па, ако не можеше, тоа не би се случило природно. Многу млади жени не можат да раѓаат и тоа нема никаква врска со возраста. Неодговорно е да се размислува за деца. толку површни што поради возраста ги правиш со погрешни и во погрешно време. Драги жени, внимавајте на вашето тело и не слушајте ситно-буржоаски коментари. “И еве, вие сте најлоши и чаршијата се прашувате што чекавте досега. Апелирам на малку повеќе почит кон индивидуалноста на сите. Не сме сите исти. Јас сум убава и млада и плодна, што ви посакувам”, заклучи таа.