Овој план ќе им наштети многу повеќе од некогашното интервју на Принцезата Дијана : Меган и Хари го “стресоа” кралското семејство

24 јуни, 2020
megan

Книгата за животот на Меган Маркл и принцот Хари, оставајќи ги должностите на кралското семејство, наскоро треба да ја види светлината на денот, јавуваат странските медиуми, а кралското семејство најмногу се плаши од тоа.

Очигледно, таа содржи страшно обвинение за идниот крал, принцот Вилијам, кој би можел да му наштети на угледот.

Исто така, се шпекулира дека книгата генерално ќе може да нанесе огромна штета на кралското семејство, па дури и поголема од некогашното интервју на принцезата Дајана. Од друга страна, книгата има за цел да ги претстави Меган и Хари во најдобро можно светло, така што сите други членови на семејството во Велика Британија се загрозени , исто како што е и Вилијам.