Па, не ти требаат хеланки, гледаме се!

10 јули, 2020
Наслован

Мексиканската презентерка Џенет Гарсија го запали светот во моментот кога се појави во краткиот фустан „на малите екрани“ и зборуваше за временските услови за тој ден.

Оттогаш, милиони луѓе секојдневно гледаа нови информации за температурата и притисокот на воздухот, но овој ритуал запре во моментот кога Џенет реши да се одмори и да се посвети на фитнес-апликација.

Нејзините вежби не поминаа незабележано, и ова ги збуни сите!

Хеланките, кои на почетокот изгледаат како провидна чипка, ги натера сите да го гледаат ова видео неколку пати.