Памела Андерсон тајно се венчала за 20 години постариот актер

2 јуни, 2020
pamela

Според пишувањата на британскиот „Daily Mail“ актерката застанала пред олтарот во јануари со колегата Џон Питерс (74) со тајна церемонија во Малибу. Но сепак Памела ги демантираше шпекулациите:

„Не сум се омажила, мислам дека сум лесна мета и подложна на трачеви и нагаѓања. Луѓето живеат во страв, не знам за што се работи, но стравот тука имал пресудна улога. Тоа беше само еден краток сладок момент, кој дојде и си замина, но венчавка немало“ – објасни актерката.