Панталоните на новинарката пукнале на задникот за време на преносот во живо

8 мај, 2020
Naslovna

Австралиската новинарка Шарлот Гудлет доживеа несреќа со камера. Додека таа известуваше за 10 News First, пантолоните и пукнаа.

Може да го видите нејзиниот повик во 01:05:55 часот.

Иако успеа пред камера и гледачите не разбраа што се случи, таа на Инстаграм објави фотографија од дупката во пантолоните. За да не се покаже премногу, таа ја покри дупката со мајмунски емотикон.

„Моменти по преносот во живо. И јас имав свои интересни вести“, напиша таа.