Папараците ги фатија: Шакира и Жерар не носат маска и ракавици, а пејачката изгледа многу чудно!

2 мај, 2020
шакира

Пејачката Шакира и Пике прошетаа низ Барселона, а многумина беа изненадени што не носат заштитни маски и ракавици.

Додека некои зборуваат за тоа како славна брачна двојка не ги почитува мерките преземени од нивната држава, други зборуваат за изгледот на Шакира.

Пејачката се појави во целосно опуштено издание, со лабава коса и без шминка. Многумина коментираа дека Шакира не личи на себеси во споредба со фотографиите на Инстаграм.