ПЕЈАЧКИТЕ НА СЛАВНАТА ПОП ГРУПА ДОЖИВЕАА ОРГАЗАМ ЗА ВРЕМЕ НА СНИМАЊЕТО НА СПОТОТ!(ВИДЕО)

11 септември, 2020
muzika naslovna

Имено, ова трио храбро експериментираше пред светската публика

Бидејќи го привлекоа вниманието на јавноста, која веќе неколку години не стивнува, женскиот бенд „Адам“ од Холандија, може да се каже, започна нов музички правец.

Имено, ова трио храбро експериментираше пред светската публика, објави музичко видео во кое ја отпеа својата нова песна „Go To Go“, но истовремено седејќи на активирани вибратори.

Дека зборовите се излишни во описот на ова толкување, ќе заклучите сами кога ќе го погледнете ова видео во кое пеат девојките ја достигнуваат кулминацијата.

Реакциите на овој потег беа различни, но членовите на бендот, Сузана, Ана и Сане, сигурно ја добија она што, претпоставуваме, беше нивната цел – внимание!

„Додека сè се случува во вашето тело, мора да се фокусирате на пеење и тоа бара многу напор“, велат девојките од бендот, кои не сакаа да откријат што се случува под масата.

„Тоа е нашата тајна. Но, може да претпоставите, нели “, рекоа тие.