Пет години биле во тајна врска: Првата љубов на Северина!

20 мај, 2020
Северина

Тајната љубов на Северина која ја променила нејзината кариера траела пет години.

Со години хрватските медиуми пишуваат дека првата љубов на Северина бил нејзиниот прв музички продуцент Зринко Тутиќ.

“Откако ја прекина соработката со нејзината музичка куќа, Северина дојде во Кроација Рекордс и срамежливо побара соработка. Тогаш и кажав една реченица која мислам дека беше пресудна за неа- дека треба да раскрсти со својот девојчински стил. Девојката Северина треба да се претвори во жената Северина и тоа таа апсолутно го сфати. Таа е надарена пејачка која со својата енергија, зрачење, изглед и експресија ги освојува луѓето”, изјавил Тутиќ своевремено.