„Плукната“ е на Мерилин Монро, а ја купи вилата на легендарната актерка каде ги откри нејзините многубројни тајни

12 мај, 2020
Naslovna

Девојката Јасмин Кисвел живее во вила која припаѓала на легендарната Мерилин Монро, а таа брзо ги освоила социјалните медиуми откако започнала да објавува детали на социјалните медиуми кои ги открила за познатата актерка.

25-годишната се облекува и шминка исто како Мерилин, а таа им кажува на обожавателите речиси секој ден што открила во куќата на актерката во Холивуд Хилс. Таа го покажа ентериерот на целата куќа што Мерилин ја сподели со со ДиМаџо во 50-тите години на минатиот век, па дури и „прогонувачката“ соба на актерката.

Меѓу многуте детали што таа ги откри беше потписот на актерката на таванот на куќата. Таа најде неколку ѕвезди под тепих.

Според агенциите за недвижнини, куќата излегла на пазарот во декември 2018 година и била продадена за 2,7 милиони долари. Купувачите биле млад пар, а куќата им била продадена бидејќи девојката изгледала како Мерилин и нејзиното момче.

Јасмин е телевизиска личност од Шкотска и таа се заинтересирала за телевизија уште на рана возраст. На 22-годишна возраст, таа се пресели во Лос Анџелес, каде што направи кариера надвор од тоа, и им порача на сите да не се откажуваат никогаш од своите соништа затоа што се сигурни дека ќе се остварат.