Погледнете го најслаткото видео за денес кое ќе ви ги стопли срцата

17 мај, 2020
stormi-1568563869

Кајли Џенер објави видео од нејзината 2 годишна ќерка Сторми Вебстер од предизвикот кој кружи деновиве на социјалната мрежа Instagram каде се бара од децата да не го допрат садот со слатки додека нивните родители ја напуштаат собата, а Сторми тоа го направи со најдоби оценки.

Би сакал и јас да го имам трпението на Сторми кое го покажува на видеото.