11 јули, 2020

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22от роденден со нејзините најблиски, во екстремно опуштено издание и без грам шминка. На масата пред имаше две торти, а додека ги дуваше свеќичките, таа направи таков израз на лицето што се смееше на самата себе.

„Какво женствено дување на свеќички“, рече таа, но не откри каква желба замислила.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Погледнете како Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22от роденден!
Горе