Погледнете како Бекам и ја честита годишнината од брак на Викторија

5 јули, 2020
sdsfsdfsd

Тој направи видео во кое се нивните заеднички фотографии, како од неговите помлади денови, така и од неодамна, но и видео на Викторија додека таа беше член на групата „Spice Girls“, кога Бекам се заљуби во неа. Пред околу 23 години, седев во соба со Гери Невил, а девојките на Spice Girls беа на ТВ, а јас се свртев кон него и реков: „Ах, ја сакам онаа, во малиот црн костим“. Кој би помислил дека сите овие години подоцна славиме 21 година брак и имаме 4 најубави и најсовршени деца… Благодарам, среќна годишнина. Те сакам “, рече фудбалерот.