11 јули, 2020

Пеачката Јелена Карлеуша на својот Instagram профил секојдневно објавува фотографии но често пати е критикувана дека ги обработува истите во Photoshop пред да ги објави.

Обвинувањата се особено бројни кога станува збор за големината и обликот на нејзините атрибути. Денес таа пристигнала во едно студио каде гостувала во емисија, а фотографите успеале да сликнат неколку „оригинал“ фотографии.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Погледнете како изгледа Јeлена Карлеуша без Photoshop
Горе