Разгледајте ги магичните пролетни фотографии од целиот свет!

29 април, 2020
prolet

Пролетта е прекрасно, мистериозно годишно време. Природата оживува како да е повторно родена, сè цвета и мириса.

Каде и да се наоѓаме, во воздухот чувствуваме мирис на трева и цвеќиња, а сјајното сонце нè грее.

Погледнете ги овие магични пролетни фотографии и уживајте:

1. Предвесници на пролетта

2. Величествена цреша во Копенхаген, Данска

3. Магичен лептир

4. Трамвајската линија Кеифуку Ранден, познато туристичко место каде цветаат цреши

5. Речни бродови под расцутениот Кјото

6. Преубавото езеро Парон во Перу има срце

7. Виолетова Германија

8. Кој не би сакал да живее овде?

9. Бенџи на фарма ја поздравува пролетта

10. Епски пролетен залез на плажата Хантингтон во Калифорнија

11. Велика Британија се облече во виолетово

View this post on Instagram

Just feeling like a touch of purple 🍇

A post shared by Gulshan (@gulshanlondon) on

12. И крзненото клопче ужива во пролетта

Majestic. from aww

13. Хицујама Парк

14. Нема кој не го сака ова годишно време!