Рене Граци, професионален возач денес снима филмови за возрасни: „Татко ми е всушност горд“

6 јуни, 2020
кјхбгв
View this post on Instagram

Not wearing black, feels weird.

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on


25 – годишната Рене Геаци, професионален возач на австралиски автомобилски трки V8 Supercars зборуваше за нејзината одлука да ги напушти трките и да прави филмови за возрасни и тврди дека нејзиното семејство целосно ја поддржува. Рене Граци (25) вози веќе седум години, но поради слабиот успех реши да ја промени кариерата – и сега заработува 25 илјади долари неделно со продажба на снимки. Таа вели дека едвај врзувала крај со крај кога била возачка, а нејзината одлука ја нарекла најдоброто што досега го направила во животот. „Ме стави во финансиска состојба за која не можев да сонувам и навистина уживам во тоа“, изјави таа за Corуз Корп Австралија.

View this post on Instagram

Hey 👋

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

25-годишната вели дека ги исполнува сите барања на обожавателите кои плаќаат месечна претплата за нејзините голи снимки. „Јас повеќе или помалку правам сè. Јас го правам она што луѓето го бараат од мене. Јас ги продавам тие фотографии и луѓето ме плаќаат“, вели таа.

View this post on Instagram

Merry Easter 🐣

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on


И покрај експлицитната природа на тековната работа, Греси вели дека нејзиното семејство целосно ја поддржува. „Верувале или не, татко ми знае и ме поддржува“, рече таа. „Може да се каже дека тој е горд на финансиската состојба што ја реализирав, но и за она што го направив со својата страница“, заклучи таа.