Поранешната членка на Destiny’s Child го покажа своето неверојатно тело и ги воодушеви обожавателите

13 мај, 2020
Naslovna

Кели Роланд, музичар и поранешен член на мега-популарната група Destiny’s Child, ги воодушеви следбениците на Инстаграм со својот изглед.

„Само ќе го оставам ова овде…“, напиша Кели  со фотографија од нејзиното совршено тело.


„Ма даај“, „Ти си уште поубава во живо“, „Го сакам тоа тело“, „Колку инспирација и мотивација си“, „Леле“ – беа восхитувани од многумина во коментарите, а фотографијата на Кели го привлече вниманието на многу светски медиуми, исто така.