Порно филм или реклама за сок – смее да се емитува само после полноќ проверете зашто

19 мај, 2020
Screenshot_2020-05-18 Pornić ili reklama za sok Smiju je emitirati samo u kasnim večernjim satima, provjerite zašto

Компанијата Swiss Mе успеале да направат реклама за сок која повеќе наликува на порно иако користеле само овошје. Рекламата е прогласена за многу вулгарна и поради тоа терминот за нејзино емитување мора да биде во доцните вечерни часови. Но она што луѓето ги збунило е тоа што во спотот се гледа само овошја.

Од друга пак страна не е возможно да не ја приметите компарацијата со сексуалните чинови и полови органи. Проверете дали рекламата е навистина вулгарна.