Повеќе не е бикини…туку трикини?

22 мај, 2020
Naslovna

Се прашувате како бикини стана трикини? Мајката и ќерката Тицијан и Елеонор, шивачи од Италија, решија да направат трикини, заради безбедносните мерки што се бараат на плажите, кои покрај долниот и горниот дел, исто така има и заштитна маска изработена од истиот материјал.