Познатa блогерka се фотографиралa за време на таен одмор: Сите се прашуваат каде исчезна таа „риба од Инстаграм“

16 јуни, 2020
873x400

Една од највлијателните YouTubers и блогери, Рејчел Кук (25), беше фотографирана за време на тајната одмор во Мексико, со еден мистериозен човек со кого, како што можете да видите, таа одлично се забавува.

Таа не знаела дека папараците ја сликаат,а да знаела, таа сигурно ќе се обидела да направи сето ова да изгледа малку поразлично.

Имено, фотографиите од Мексико се далеку поразлични од оние што можат да ги видат скоро 3 милиони луѓе кои ја следат на Инстаграм. Имено, Рејчел се прошетала со видлив целулит, не толку рамен стомак и фигура сосема различна од онаа што ја прикажува на социјалните платформи.

Сè е „пеглано“ на Инстаграм, а Рејчел нема маани на нејзиното тело. Нејзината кожа е совршено мазна и чиста, лицето без ниту една точка, пори или брчки, а половината е доволно мала за да набие комплекси на многу девојки.

Затоа не е ни чудо што луѓето, после овие фотографии, прашуваат „Каде исчезна таа риба од Инстаграм?“.

Споредете ја Рејчел од Мексико и нејзините фотографии на Инстаграм во галеријата подолу: