Познатиот музичар во шок: Речиси гола обожавателка му влета во видеото и почна да „тверка“!

5 мај, 2020
дј 2

“Имам семејство, ја добивам љубовта што ми треба. Не го прави тоа, зборувај со мене нормално“, и рече Калед на обожавателката.

Познатиот светски музичар диџеј Калед доживеа непријатна ситуација додека беше live на Инстаграм. Имено, во неговото видео „влета“ едвај облечена обожавателка, која веднаш почна да тверка.

Калед го гледаше сето ова со неверување, молејќи ја да престане.

– Не прави го ова, еј. Имам семејство, ја добивам љубовта што ми треба. Не го прави тоа, зборувај со мене нормално “, и рече Калед на обожавателката.Погледнете го видеото: